torstai 20. marraskuuta 2008

Saigon shakes

Lahdemme viikonloppureissulle Saigoniin. On mielenkiintoista nahda, milta kaupunki tuntuu kahden kuukauden Vietnamissa olon jalkeen. Saigon oli nimittain ensikosketus koko maahan. Tiedossa on ainakin uuden Bondin katsominen..

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Saigon shakes"?

Aika pitkä matka muuten elokuviin...

Niilo kirjoitti...

Hanoi rocksin ekan albumin nimi.. Yleissivistysta. Juu kylla sita vois lahempanakin kattoa dubattuja toissavuoden elokuvia, mutta on se ihan mukava kayda kattomas uudestaan oikeen isua kirkonkylaa..

Ville kirjoitti...

dabo boog osaat varmaan sanoa. ei nalka yllata sen jalkeen. 007 ja puhuva lattia tuli jo suomeen. onko siella koska ensi-ilta?

Ville kirjoitti...

niin ja viela sellainen juttu, etta olethan opetellut kayttamaan vitnamilaista rapumertaa? ne ovat tehokkaita myos kun kyrojoki tuluvii :) hyotya myos kotimaassa, siis. kun (ja (toivottavasti) jos) palaat. sii juu siis suun as possibl. ja terveisia kovasti.

Niilo kirjoitti...

No tota bondia taalla ei oo viela nahty, mutta 007 ja kaatuvat seinat tuli justiinsa ulos. Kovaa kamaa.. Dabo bogilla saa kylla kunnon annoksen sapuskaa. Rapumertaa voi kayttaa kylla taalla huessakin tulvan aikana. Loytyy kaikenlaista kivaa sisaltoa. Sii juu olso suun.